test

Девочки зонтики

четверг, 14 марта 2013 г.

видео кинець свиту

видео кинець свиту

видео кинець свиту



К Стогний про кинець свиту видео - Поисковая система «Новости мира»

Константин Стогний mоst wanted и без органов.



Про украинскую милицию снимут фильм.



В своем интервью для украинского телевизионного канала «Рада» Министр внутренних дел Украины Анатолий Могилев сообщил, что до 20 декабря, а именно в этот день отмечается День украинской милиции, на украинском телевидении появится фильм про наши доблестные правоохранительные органы.



На заявления журналистов о том, что в России, а также в США и многих евр.



Мертвый мужчина, который, возможно, является Мазур.



Экс-спикер внутриполитического ведомства Украины Константин Стогний написал на своей странице в Facebook, что у мужчины, чье тело было найдено сегодня неподалеку от станции метро «Дорогожичи», было обнаружено огнестрельное ранение в затылок.



Нова «непогана» ідея Табачника.



КабМін запро понував на розгляд парламенту законопро ект № 9439 про внесення змін до законодавства про дошкільну освіту. Відгадайте, ким був розроблен цей законопро ект?



Российские военные успешно провели испытательный п.



Как сообщило управление информации МО России, вчера войсками военно-космической обороны в присутствии представителей военной про мышленности было про ведено испытание про тиворакеты ПРО.



Санта-Клаусы собрались на свой форум.






К Стогний про кинець свиту видео

Про украинскую милицию снимут фильм.



В своем интервью для украинского телевизионного канала «Рада» Министр внутренних дел Украины Анатолий Могилев сообщил, что до 20 декабря, а именно в этот день отмечается День украинской милиции, на украинском телевидении появится фильм про наши доблестные правоохранительные органы.






Кінець світу у 2012 році? | Новини на Gazeta.ua

Кінець світу у 2012 році?



Бельгійський астрофізик Патрик Герил назвав дату кінця світу - 21 грудня 2012 року.



У цей день відбудеться зміна магнітних полюсів Землі, обертання нашої планети різко сповільниться, а потім змінить напрямок. Після землетрусу безпрецедентної сили підніметься величезна хвиля, яка знищить нашу цивілізацію. Континенти зникнуть.


Мільярди людей загинуть. Залишки Європи та Північної Америки вкриються льодовиками.



Бельгієць пропонує свій вихід - новітній Ноєв ковчег. Ті, хто має кілька тисяч євро, можуть забронювати собі місце на фермі "Perfect Vision" в Південній Африці. До речі, вже сьогодні бажаючих більш ніж достатньо.



Введіть в пошукову систему "Грудень 2012" - отримаєте 59 мільйонів звертань. Після кількох сторінок пророцтв людина втрачає мотивацію до будь-якої діяльності після 2012 року. Кінець світу може бути наслідком глобальної війни, конфлікту з іншою планетою, падіння астероїду, вибуху на Сонці тощо.



Саме на 2012 рік вказують найвідоміші пророки усіх часів: єгиптяни, автори Біблії, на цьому році закінчується календар майя, на цей рік вказав Нострадамус.



Патрик Герил -автор книги "Пророцтво Оріона на 2012 рік", яка розійшлася мільйонним накладом. Ще жителі Атлантиди, вважає автор книги, знали теорію магнітних полів і Сонця. Ім було добре відомо, що світ приречений на знищення.



У 9792 році до н.е. кількасотметрова хвиля знищила будинки жителів Атлантиди. Але їхні знання збереглися - в єгипетських ієрогліфах і календарі майя. Усі записи свідчать про те, що незабаром відбудеться катастрофа, схожа на потоп, описаний у Біблії.



В 2012 році Венера, Марс, Оріон та інші зірки стануть в те саме положення, як і в 9792 р. до н.е. Високоточний календар майя закінчується тою ж датою - 21 грудня 2012 року. Потім світу не стане. І немає ніякого приводу для сумнівів, вважає Герил.



Вихід є, це переселення на порівняно безпечний континент - в Африку. Найкращий спосіб порятунку - купити акції "Perfect Vision" - ферми, розташованої в Драконових горах у Південній Африці.



Герил вважає, що там можна вижити. Нова колонія з площею 200 гектарів розташована на висоті 1900-2700 м над рівнем моря, це місце для "Ноєвого ковчега". На даний час на фермі є тільки незавершені будинки і кілька колодязів з насосами для водопостачання. Герил і його колеги узгоджують формальності з місцевою владою. Поки домовилися про будівництво 26 житлових будинків - для 150 осіб.


Також планується встановити "хобітячи доми" - сталеві контейнери на 8 осіб кожний.



Нові мешканці колонії - вже після світової катастрофи - мають навчитися ліпити посуд з глини, випалювати кераміку, займатися ткацтвом, виготовляти папір, розводити курей, гусей, овець, коней, лам, вирощувати овочі і зернові культури. Бельгієць вже оголосив і ціни на акції: контейнер в користування можна придбати за 5,5 тисяч євро, екологічний дім - за 20 тисяч, повідомляє Gazeta.pl.



Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою і натисніть комбінацію клавіш Alt+A






Ответы@Mail.Ru:<br /> <br /> <br /> <br /> Невже у 2012роци,як стверджуе бильшисть людей.буде кинець свиту?<br /> <br /> <br /> <br />

Другие ответы



Наша планета Земля не погибнет ни в каком катаклизме. Откуда это известно? Бог обещает, что земля «не поколеблется вовеки, вечно» (Псалом 103:5). «Поколение уходит, и поколение приходит,— говорится в Библии,— а земля остается на века» (Экклезиаст 1:4)



видео кинець свиту

Во-первых, Бог сотворил землю для того, чтобы на ней жили люди и чтобы она была прекрасным райским садом, а не безжизненной пустыней. В Исаии 45:18 говорится, что Господь — «Творец небес,— Он истинный Бог, Создатель земли и ее Творец, который утвердил ее, сотворил ее не напрасно, создал ее для того, чтобы она была населена».



Во-вторых, уже давно Бог пообещал, что послушные ему люди будут вечно жить на земле, где будет царить мир. В Михея 4:4 содержится такое обещание: «Каждый из них будет сидеть под своей виноградной лозой и под своим инжиром, и никто не будет их устрашать, потому что это сказали уста Господа Саваофа». Следовательно, по замыслу Бога земля должна вечно служить домом для людей, иначе все его обещания окажутся пустыми словами (Псалом 119:90; Исаия 55:11; 1 Иоанна 2:17).






Прогноз погоди на 2012 рік, Кліматичні умови викличуть військові конфлікти. 2012 кінець? :: vinnica.info

Прогноз погоди на 2012 рік, Кліматичні умови викличуть військові конфлікти. 2012 кінець?



Кінець світу? Початок - 2012 рік. Прогноз погоди на 2012-2020 роки: військові конфлікти, як наслідок кліматичних змін.



Увага людей усього світу прикута до подій у Японії й у країнах Арабського світу. У багатьох з'явилося передчуття, що це тільки початок глобальних катастрофічних змін.



Сюди варто додати і події 2010-2011 років - катастрофа в Мексиканській затоці, що дотепер робить свій негативний вплив на Америку й увесь світ. Пригадати катастрофу на Гаїті, коли загинуло приблизно 300 тисяч чоловік, вересневі заливні дощі в Німеччині, що викликали «міні-повені».



Складається враження, що на Землі завершується період «глобальної стабільності» і попереду - смуга різких змін. У США за замовленням міністерства оборони експертами-футурологами була складена доповідь "Прогноз погоди на 2012-2020 роки". Автори доповіді - Пітер Шварц і Дуглас Рендолл. Вони зробили головним висновком доповіді думку, що глобальні кліматичні зміни, можуть цілком дестабілізувати політичну обстановку на планеті Земля. В основу своїх висновків, вони поклали гіпотезу про те, що останні великі потрясіння, привели до зміни динаміки морських течій.


У цьому випадку Європа, Азія і Північна Америка, будуть позбавлені звичного комфортного клімату - тепла, зими будуть довшими і суворіші. Отже, погода до кінця 2020 року



А в Південній півкулі, навпаки, буде усе спекотніше. Це викликає недостачу води, наступ пустель, зменшення площ придатних для сільського господарства земель. У підсумку якість життя, і так у багатьох країнах дуже низьке, упаде ще більше.


Недостача продовольства, води, викликатиме масу нових конфліктів і воєн.



21.12.2012 рік - дата кінця світу?



Футурологи вказують: "Оскільки у світі нараховується всього п'ять чи шість ключових зерновиробничих регіонів (США, Австралія, Аргентина, Росія, Китай і Індія), то надлишків при глобальних постачаннях продовольства виявляється недостатньо, щоб нейтралізувати наслідки суворих погодних умов одночасно в ряді регіонів, хіба що в чотирьох-п'ятьох».



Футурологи створили модель можливого світу: Європа буде в дуже важкому положенні, її погодні умови зрівняються з російським Сибіром, буде набагато холодніше, вітряніше, сухіше. Населення буде покидати Європу. (від редакції: можливо тоді українцям зроблять безвізовий в'їзд до єврозони)



Китай також чекає маса проблем, холодні зими і пекуче літо, різко загострять продовольче питання, можливий масовий голод. Щоб втримати владу китайська еліта, влада Індії і Пакистану, можуть почати військові конфлікти і широкомасштабну війну. США випробують такий масовий наплив біженців і мігрантів, що проблеми мексиканських мігрантів, будуть вдаватися «квіточками».


Світ чекають глобальні зміни, політична карта буде швидко мінятися: США і Канада, можливо Мексика, стануть єдиним цілим. Поєднаються Північна і Південна Корея, щоб виживати разом - це дасть Сеулу ядерну зброю, а Півночі високі технології. Європа ще більш посилить інтеграцію, є можливість об'єднання з РФ, що забезпечить Європу енергоресурсами. Росію, можливо, чекають конфлікти із сусідами, тому що в неї є енергоресурси, вода й орні землі.



Автори спробували дати відповідь на питання: коли буде кінець світу? і склали графік найбільш ймовірних подій (про Україна в кінці). Це як культура кінця історії, цивілізації:



Європа



- У 2012 році страшні холоди змусять багатьох жителів Скандинавії мігрувати всередину Європи і Росію.



- У 2015 році усередині Європи можливий конфлікт, по питанню розподілу води, продовольства, енергоресурсів.



- У 2018 році РФ вступить у ЄС, поліпшивши положення з енергоресурсами.



- 2020 року, почнеться масова міграція з Північної Європи - Данії, Голландії, Німеччини, у більш південні країни, Італію, Іспанію, Грецію. Конфліктів, включаючи і військових, через воду і міграцію буде ще більше.



- У 2022 році відбудеться конфлікт, можливо військовий, Франції і Німеччини через Рейн.



- У 2025-2027 роках посилиться можливість розвалу ЄС, міграції в Південне Середземномор'я (Північну Африку, Ізраїль, Туреччину). До 2030 року з Європи виїдуть до 10% населення.



Азія



- 2012 року, Японія, щоб вижити зважиться на військову агресію.



- У 2015 році між Токіо і Москвою буде укладена стратегічна угода про використання енергоресурсів Сибіру і Сахаліну.



- У 2018 році КНР проведе військову операцію у відношенні Казахстану, щоб забезпечити стабільність у функціонуванні газо- і нафтопроводів.



- 2020 року почнеться військовий конфлікт і врешті війна в Південно-Східній Азії за участю Індії, КНР, В'єтнаму, Лаосу, М'янми й ін. країн.



- До 2025 року внутрішня ситуація в КНР різко загостриться і викличе громадянську війну і серію прикордонних конфліктів.



- До 2030 року ситуація між Японією і КНР, загостриться аж до війни, головним каменем спотикання стануть ресурси Росії.



Америка



- У 2012 році буде масовий потік біженців з островів Карибського моря, у США і Мексику й інші країни обох Америк.



- У 2015 році до США рушить міграція європейців, в основі багатіїв.



- У 2016 році можливий конфлікт США і ЄС із приводу рибних промислів.



- До 2018 року буде потрібен інтегрований захист по всьому периметрі Північної Америки, відбудеться об'єднання Канади, США, Мексики, перед обличчям зовнішньої загрози.



- До 2020 року, однієї з головних задач міністерства оборони Північної Америки, стане оборона від мігрантів із зони Карибів і Європи. У цей же час різко виростуть ціни на нафту, у зоні Перської затоки і Каспію будуть йти конфлікти.



- У 2025 році, через загострення ситуації в Саудівській Аравії, можливий конфлікт ВМС США і Китаю в Перській затоці.



За даними вчених планета переживала щось подібне 8200 років тому. Схоже явище було і порівняно недавно - Мале заледеніння приблизно з 1300 по 1850 рік. Із-за нього європейцям довелося залишити Гренландію, загинули тисячі людей. То коли настане кінець світу?







Комментариев нет:

Отправить комментарий