test

Девочки зонтики

среда, 13 марта 2013 г.

зачіски з обручем

зачіски з обручем

зачіски з обручем



Весільні зачіски з шиньйоном фото — хвости, прядки, коси, накладки | Coquette

Весільні зачіски з шиньйоном фото — хвости, прядки, коси, накладки



By admin | Published 06.03.2012



Здавна дівчата, які не мають від природи довгих і густого волосся, використовували усілякі шиньйони і накладки з кіс, пасом і хвостів, які надавали їх зачісці пишність і додаткову довжину. Ці хитрощі з успіхом застосовують і сучасні жінки. Шиньйони і накладки з хвостами, косами і пасмами можуть застосовуватися в повсякденному, вечірньої зачіски, але, мабуть, найбільше застосування ці вироби отримали у весільній зачісці.



Шиньйони з натуральними та штучними волоссям дозволяють нареченим, які мають недовгі рідке волосся, створювати самі чудові зачіски. Трохи фантазії, і за допомогою шиньйонів з косами, пасмами і хвостами вміла рука майстра перетворить саму звичайну дівчину в королеву.



Весільні зачіски з шиньйоном і накладками, фото



Весільні зачіски з шиньйоном і накладками, як правило, найчастіше використовуються для створення високих зачісок. Натуральні волосся, при цьому збираються в хвіст, до основи якого прикріплюється шиньйон, з якого після і створюється зачіска з різними весільними елементами — буклями, бабетой, локонами, начосом у стилі ретро.



Нерідко у створенні весільної зачіски використовують шиньйони з довгих накладних пасм, які ховають під волоссям і завивають в романтичні локони, після чого прикрашають живими квітами, діадемою, обручем або фатою.



Для створення неповторного образу поєднуйте ці аксесуари, але, при цьому, пам’ятайте — головне — не переборщити. Нерідко у весільних зачісках застосовують шиньйони з кіс. Варіантів використання цих елементів може бути безліч — від прикраси пучків до створення зачісок з одних тільки кіс.



Зачіски з косами можуть поєднуватися з локонами, вони відмінно гармоніюють із усілякими аксесуарами, такими, як живі квіти, шпильки, прикрашені коштовностями, обручі і т.л.



Весільні зачіски з шиньйоном — хвости й коси, фото



Щоб весільна зачіска виглядала красиво і гармонійно, дуже важливо правильно підібрати шиньйон. Важливо вибрати шиньйон, колір якого буде максимально наближений до вашого натуральному. Не менш важливо при покупці шиньйону звертати увагу на його якість.


 Якщо ви плануєте користуватися шиньйоном ще довгий час, рекомендуємо робити вибір на користь шиньйонів з натурального волосся.



Весільні зачіски з шиньйоном — накладні пасма, фото






Вечірні зачіски на середнє волосся | Краса та здоров'я

Вечірні зачіски на середнє волосся



У всіх нас, сучасних жінок, час від часу знаходиться привід для створення вечірнього романтичного образу. Цим приводом може бути побачення, вечірка, весілля, випускний (див. зачіски на випускний ) та інші не менш важливі заходи. І в першу чергу ми піклуємося про зачіску, яка і є нашою візитною карткою. Наскільки вона буде виконана вдало, настільки комфортно ми себе відчуватимемо на вечірньому заході.



Давайте поговоримо про те, як самостійно спорудити вечірню зачіску на середнє волосся. Адже велика частина жінок носить саме таку довжину.



Вечірні зачіски на середнє волосся: красиві локони





  • Волосся середньої довжини можна оформити у вечірню зачіску за допомогою чарівних романтичних кучерів, завитих по всій довжині. А за допомогою шпильок акуратно зафіксувати локони в певному напрямі, наприклад на один бік або підняти волосся вгору.




  • Накручені пасма можуть стати основою для безлічі зачісок, тому головне їх накрутити, а потім вже споруджувати прекрасне укладання.




  • За допомогою локонів можна додати вечірній зачісці еффект легкого безладу, збивши волосся в довільному порядку. Зафіксувати лаком і вирушати на важливий захід.




  • Хвіст на боці, зібраний з локонів начебто неакуратно і прикрашений дорогою шпилькою, також вельми актуальний сьогодні, і може підкреслити вашу індивідуальність.




  • На основі завитих пасм можна створити романтичну грецьку зачіску, підвівши вгору всю масу волосся і залишивши біля обличчя ніжні локони. Таку зачіску можна прикрасити обручем, красивою шпилькою, живими квітами, стрічкою або ж просто заховати у волоссі шпильки, тим самим акцентуючи увагу на вишукано укладеному волоссі.

    Гладкі вечірні зачіски на середнє волосся



    Не менше святково виглядає гладка вечірня зачіска на середнє волосся. Якщо від природи у вас в'юнке волосся, його можна вирівняти за допомогою праски.


    На верхівці зробити невелике начісування для додання об'єму, укласти чубок в потрібному напрямі, збризнути мерехтливим лаком і вперед до нових звершень!






  • Зачіски в стилі ретро: 4 супер-варіанти | Daily Fashion

    Цікаве



    Зачіски в стилі ретро: 4 супер-варіанти



    Зачіски в ретро стилі знову в моді. Вишукані лінії для власниць прямого волосся створюються за допомогою  шпильок і лаку.



    Зачіска в стилі ретро – об’ємна ракушка



    Ракушка – одна з самих класичних і елегантних зачісок для довгого волосся і волосся середньої довжини. Неодмінно зробіть її на торжество!



    Як зробити зачіску в стилі ретро?



    Для укладання такої зачіски вам знадобляться: мус для укладання; спрей-блиск; лак для волосся.



    Зачіска в стилі ретро – Голлівудські хвилі



    Розпущене волосся – прекрасний спосіб продемонструвати свою жіночність, особливо якщо ви укладете їх гарними хвилями.



    Як зробити зачіску в стилі ретро?





    • Вимивши голову шампунем, що додає об’єм, по всій довжині волосся рівномірно нанесіть мус.


    • зачіски з обручем




    • Потім висушіть волосся феном.






    • Розділіть їх на дві частини.






    • Візьміть термобігуді середнього розміру.






    • Прядки на потилиці закрутіть всередину, а у обличчя – назовні.






    • Після повного охолодження зніміть бігуді.






    • Закріпіть лаком екстрасильної фіксації.




    Для укладання такої зачіски вам знадобляться: шампунь «Об’єм », мус для укладання волосся, лак для волосся.



    Зачіска в стилі ретро – Гніздо



    Суперскладні високі вечірні зачіски можна створити і без допомоги стиліста. Головне – обзавестися правильним арсеналом засобів для укладки.



    Як зробити зачіску в стилі ретро?



    Для укладання такої зачіски вам знадобляться: мус і лак для волосся «Фіксація і блиск».



    Зачіска в стилі ретро – Зачіска з обручем



    Вуалі і капелюшки, шпильки та заколки – використовуючи аксесуари для волосся, ви блискуче здійсните найсміливіші фантазії. Експериментуйте!



    Як зробити зачіску в стилі ретро?






    Зачіски для кучерявого і хвилястого волосся | Краса та здоров'я

    Зачіски для кучерявого і хвилястого волосся



    Як не дивно, але власниці прямого волосся часто мріють про романтичні локони, а жінки, нагороджені кучерями, навпаки. Хоч і парадокс, але виправданий. Хвилясте волосся дуже примхливе, вимагає ретельного догляду і турботи.



    З прямим волоссям теж вистачає турбот, але всеж таки впоратися з ними простіше. Кучеряве волосся куди більш неслухняне як в повсякденному житті, так і в процесі стрижки. Цим ускладнюється вибір відповідної стрижки. Але, якщо задуматися, вибір є завжди! (наприклад, віртуальний підбір, тут у нагоді стане тобто за допомогою програма для підбору зачісок )



    Жінки з хвилястим волоссям найчастіше вважають за краще носити довгі або середньої довжини стрижки. Це обумовлено тим, що коротке хвилясте волосся дуже об'ємне і впоратися з ним після сушки дуже складно. Довге ж волосся розпрямляється під власною вагою і виглядає більш слухняними. До того ж воно надає неймовірні можливості для різних зачісок і укладань.


    Та і самі по собі локони завжди виглядають особливо романтично і привабливо.



    І якщо ви все ж наважилися зробити стрижку на хвилястому волоссі, вашій мужності будь-хто позаздрить. Хвилясте волосся інше по структурі і тому відростає довше, ніж пряме. Звичайно ж, ріст волосся залежить від багатьох чинників, але ми говоримо про візуальний образ.



    Підібравши невдалу стрижку, доведеться довго чекати, перш ніж трапиться нагода її виправити. Але правильно підібрана стрижка, виконана професійним перукарем, виглядатиме на «п'ять з плюсом». Якщо ви готові щодня витрачати на оформлення зачіски на декілька хвилин більше часу, то вперед - за красивою стрижкою!



    Перш за все, поклопочіться про те, аби стрижка підходила вам за формою обличчя. Правильна зачіска підкреслить вашу красу і приховає погрішності, якщо такі є. Далі зіставте майбутню стрижку з вашим психотипом і характером. Якщо зачіска зуміє підкреслити вашу індивідуальність, ви точно не захочете з нею розлучатися довгий час.



    Для хвилястого волосся найбільш відповідними є стрижки в стилі боб. Дуже красиво виглядає стрижка довжиною до підборіддя з дрібними хвилястими локонами. Можна залишити довгі пасма з боків і на потилиці, оформивши їх каскадом.


    Якщо довжину волосся на верхівці подовжити, а області біля шиї і вух зробити коротше, вийде чудова зачіска, відповідна для будь-якої ситуації. Таку стрижку можна доповнити чубком. Можна поекспериментувати з так званими «шапками».



    Серед новомодних укладань можна виділити декілька напрямів. Нippie-look це укладання, де волосся розділене в прямий проділ по центру і вільно спадає на плечі. Такі зачіски були особливо поширені в 60-х роках серед неформальної молоді.


    Подібні зачіски виглядають дуже ніжно і красиво, тому вдало підійдуть представницям нинішнього покоління.






    Зачіски на середнє волосся

    Зачіски на середнє волосся



    Різноманітність сучасних зачісок часом зводить з розуму. Але що робити, якщо кожна з них володіє особливим магнетизмом?



    Зачіска пучок  на середнє волосся



    Різноманітність сучасних зачісок часом зводить з розуму. Але що робити, якщо кожна з них володіє особливим магнетизмом?



    Побалуйте себе оригінальною стрижкою і що найголовніше креативної зачіскою. Ну а ми, як завжди, хочемо вам запропонувати кілька оригінальних ідей для створення ідеальної зачіски. Щоб не сталося, не варто забувати про себе.



    Сьогодні у більшості з нас залишається дуже мало часу на стильну укладку, тому на допомогу приходять швидкі зачіски, які можна зробити за лічені хвилини. Враховуючи той факт, що багато дівчат є володарками волосся середньої довжини, сьогодні ми б хотіли поговорити саме про них.



    Отже, давайте обговоримо найкрасивіші і прості зачіски для волосся середньої довжини. Сьогодні мова піде про пучки. Зачіска пучок буває настільки різноманітною, що часом губишся в техніках її створення.


    Ось кілька оригінальних ідей.



    Зачіска  на середнє волосся - об'ємний пучок з обручем



    Новий сезон офіційно відкритий, ми пропонуємо вам нову ідею для створення розкішного образу. Зачіска об'ємний пучок зажадає трохи зусиль, шпильки для волосся, гумку, плоский гребінець і ободок (бажано тканинний). Одягніть гумку-обруч на волосся.


    Для створення цього модного укладання розчешіть волосся і надайте йому ефекту об'єму.



    Зробити це можна за допомогою спеціального мусу для волосся. Далі зберіть волосся у високий хвіст і зафіксуйте його гумкою. За допомогою плоского гребінця підтягніть волосся в області чубчика, надаючи їм обсягу.


    Тепер закріпіть пасмо хвоста в пучок.



    Робити це потрібно для кожного пасма окремо. Для початку візьміть невелике пасмо волосся і начешіте його біля основи, потім скрутіть в кілька разів і зафіксуйте шпилькою. Те ж повторіть і з іншим волоссям, закріпивши пасма по колу.


    В результаті виходить об'ємний пучок, який в парі з обідком-гумкою виглядає дуже стильно!



    зачіски з обручем

    Зачіска  на середнє волосся - пучок з косою



    Ще одна модна зачіска, яка цього року б'є всі рекорди по популярності - пучок з косою. Заплітати цю модну укладку можна по-різному, проте більшість дівчат воліють створювати косу на потилиці. Для створення цієї модної зачіски вам знадобитися: гумка для волосся, кілька шпильок і плоский гребінець-щітка.



    Отже, для початку розчешіть волосся і надайте йому ефект обсягу. Тепер нахиліть голову вниз і візьміть пасмо біля основи волосся. Розділіть пасмо на три частини і починайте плетіння в стилі «французька коса». Продовжуйте плетіння, поки не досягнете області потилиці, потім закріпіть волосся гумкою. Оберніть пасмо волосся навколо підстави і закріпіть за допомогою шпильок.


    Наша зачіска готова!



    Зачіска  на середнє волосся - пучок в класичному стилі



    Пучок з волосся середньої довжини може бути зібраний в класичному стилі. Для цього достатньо перекрутити пасмо волосся і зафіксувати його шпильками. Ми лише хотіли додати, що в цьому році актуальні об'ємні пучки, які надають зачісці романтичних ноток.



    Зачіска  на середнє волосся - пучок як бант із волосся



    Навіть якщо у вас волосся середньої довжини, ви зможете зібрати невеликий бант із волосся. Для цього створіть хвіст на самій верхівці голови і закріпіть пасмо волосся ще раз гумкою так, щоб вийшов пучок і невеликий хвостик волосся. За допомогою хвостика розділіть волосся на дві частини і закріпіть зачіску шпильками.


    Готово!



    І на завершення хотілося б зазначити, що наш арсенал по догляду за волоссям завжди зростає. Не варто забувати про те, що волосся потребують постійного захисту і догляду. Пропонуємо вам прочитати нашу статтю про те, як слід правильно доглядати за волоссям - Десять порад по догляду за волоссям. а також як зробити маски для волосся в домашніх умовах.






    Модні зачіски 2012 | Fайні Пані.com

    Модні зачіски 2012



    Сентябрь 26th, 2011 admin



    Перед настанням нового сезону дизайнери завчасно відкривають нам всі секрети моди і стилю на майбутній сезон, адже мода швидкоплинна, а значить, схильна до глобальних змін, які часом абсолютно непередбачувані. Щоб іти в ногу з часом і при цьому бути стильною, потрібно стежити за модними тенденціями не тільки в одязі, а й зачісці, макіяжі, манікюрі. Адже образ жінки будується саме з усіх цих складових.



    Якщо з модним одягом все набагато простіше, можна завжди знайти модні варіанти і правильно їх поєднувати, з зачіскою все набагато складніше, адже саме від неї залежить ваш зовнішній вигляд кожен день, незважаючи на те, що на вас одягнено.



    Кожен день вам доводиться робити зачіску, укладку волосся, адже інакше ви будете виглядати неохайною, тому якщо знати основні модні риси в зачісках 2012 можна завжди виглядати чарівно.



    Будь-які стильні зачіски у своїй основі мають стрижки, і саме від них і буде відштовхуватися модель вашої зачіски. Так для короткого волосся в 2012 стилісти пропонують використовувати хвилі (це відгомін стилю ретро 70-х років), крім того можна зробити на волоссі невелике начісування, прикрасивши при цьому волосся гламурною шпилькою або обручем. Саме з коротким волоссям потрібно правильно підбирати чолку, адже її завдання – яскравий акцент в образі, а значить, вся увага буде прикута до неї.


    У 2012 можна вибрати косу, довгу або класичну чолку.



    Для власниць довгого волосся і волосся середньої довжини в 2012 році стилісти рекомендують або носити пряме волосся, або хвилясті пасма. При цьому якщо природа не подарувала вам кучеряве волосся, можна скористатися щипцями, бігуді. А от зачіска з прямим волоссям підходить практично всім, при цьому додає вашому вигляду романтики і жіночності.



    Якщо ви молода та енергійна, то сміливо можете вибрати як варіант модної зачіски 2012 об’ємне укладку, коли волосся начосом піднімають біля коренів по всьому об’єму, а потім, волосся у лоба, трохи відокремивши і піднявши, закріплюються красивою шпилькою.



    Діловим і стильним дівчатам, які люблять міняти свій образ кожен день і вважають за краще оригінальні зачіски, можна порекомендувати зачіску з хвостом. При цьому він може бути у вигляді класичного «кінського хвоста», або ж навпаки, розташовуватися на потилиці, внизу голови, з боку. При цьому волосся в хвості можуть бути не тільки прямими, а й пишними, розділеними на безліч окремих хвостиків.



    Особливе місце в зачісках 2012 займає проділ, саме він може надати вашому волоссю особливий шик, можна робити косі проділи, проділи посередині, особливо популярним буде бічний проділ.



    Мода на коси плавно переходить і в 2012, так як саме ці зачіски так полюбилися багатьом дівчатам. Завдяки техніці всіляких плетінь, які можна зробити і самостійно, кожна модниця здатна знайти свій стиль. У моді будуть не тільки класичні коси, а й складні варіанти плетінь, французькі коси, коси навпаки, риб’ячий хвіст, коса в грецькому стилі, коса на чолці, при цьому самі коси можуть бути не тільки туго заплетеними в «пучок балерини», а й об’ємними і злегка недбалими.



    Для доповнення стильного образу можна в 2012 робити зачіску на основі різних пучків і вузликів, в основному це можна буде зробити власницям довгого волосся. Щоб зробити пучок, досить зібрати все волосся в хвіст, і вже потім намотати волосся на руку і закріпити у вигляді черепашки або вузлика декоративними шпильками.



    Щоб ваша зачіска була яскравою і привабливою не варто забувати і про аксесуари для волосся, саме вони можуть надати зачісці особливу красу і стиль. У моді обідки, атласні стрічки, декоративні шпильки, шкіряні шнурки, хутряні елементи.



    Як бачите створити модний образ в 2012 за допомогою стильної зачіски не складно, тому експериментуйте і ви обов’язково знайдете кілька ультрамодних варіантів, які додадуть вам шарму й чарівності, і зроблять ваш образ неповторним.







    Комментариев нет:

    Отправить комментарий