test

Девочки зонтики

четверг, 7 марта 2013 г.

новини про кинець свиту

новини про кинець свиту

новини про кинець свиту



Дівчина-гот передбачила кінець світу і пішла зі світу<br /><br />

Дівчина-гот передбачила кінець світу і пішла зі світу



Чорний одяг, чорні «стрілки», темна помада та незрозумілі наколки на тілі… У такому вигляді прощалася із життям 15-річна студентка-першокурсниця Львівського екологічного коледжу. Вибравшись на незавершену будову, що на вулиці Городоцькій в районі торгового центру «Метро», дівчина почала наносити на підлозі дивний малюнок…



За дивних обставин у Львові сталася загибель 15-річної львів’янки. Напередодні дівчина посварилася зі своїми батьками, а вже наступного дня – вирішила звести порахунки із життям.



Тривалий час дівчина зустрічалася із хлопцем, який нічого підозрілого у її поведінці, окрім того, що вона полюбляє чорну магію та літературу на цю тематику, не помічав. Щоправда, перед фатальним вчинком дівчина таки вирішила поділитися своєю таємницею із товаришем і розповіла, що хоче покинути цей світ.



Дівчина вела щоденних, у якому постійно нотувала про свої нові «темні» знання і досягнення. На одній зі сторінок дівчина зробила запис на зразок – «…є чотири власники апокаліпсису. Один з них живе у мені. І, коли мені буде 80 років, то надійде кінець світу…».


Та кінець світу не настав: дівчина вкоротила собі віку у 15-річному віці.



Щоденно після навчання першокурсниця читала літературу про чорну магію. Її наче притягував потойбічний світ. Відомо, що дівчина дотримувалася культури готів, яких зазвичай можна упізнати за темним вбранням, темним кольором волосся, вибіленим пудрою обличчям.



Очевидно, не розуміли та не сприймали поведінку доньки її батьки. Ось і одне із таких не сприймань стало вирішальним. Одягнувшись у звичний для себе вигляд, дівчина-гот вибралася на будову, яка вже протягом майже 15 років стоїть незавершеною на вулиці Городоцькій біля торгового центру «Метро».


Прихопивши із собою фарбу, 15-річна львів’янка почала здійснювати невідомий ритуал: вона нанесла на підлозі коло, всередині якого вивела восьмикутну зірку. І, зробивши свою справу, дівчина зіскочила із довгобуду, востаннє побачивши білий світ.



До такого вчинку дівчину могла довести ситуація у її сім’ї. Відомо, що батько тривалий час ніде не працював, а натомість уся відповідальність лягла на плечі матері, яка заробляла на чоловіка та на чотирьох своїх дітей, наймолодшому – всього рочок. Протягом трьох років дівчина перебувала у депресії, але за психологічною допомогою для дівчини таки ніхто не звернувся.


Принаймні, про дівчину не чули львівські психіатри до цього фатального випадку. Відтак, утікаючи від проблем, дівчина вдалася до містики: вона захоплювалася містичними книгами, постійно заявляла про кінець світу, а також про те, що з нею хтось розмовляє…



Аналізуючи цей випадок, психолог-психотерапевт Зоряна Кошулинська зазначила, що у дівчини, яка покінчила життя самогубством, очевидно, була дуже довготривала затяжна депресія. Вчинивши самогубство, дівчина відреагувала на якийсь внутрішній супротив. Її внутрішній світ наче боровся із зовнішнім.



Зоряна Кошулинська зауважила, що люди, які відносять себе до субкультури готів, називають себе ще й «дітьми цвинтарів». Музика у них «емо», яка є надзвичайно глибинних аналітичних переживань. І, довго слухаючи таку музику, людина може навіть зайти у реактивну депресію. А у стані реактивної депресії є дуже багато випадків суїциду. І, як правило, не спроба, а завершений суїцид.



Готи, які були ще «зароджені» у 70-х роках ХХ століття, ведуть нічний спосіб життя. Тобто, якщо йдуть на цвинтарі, то уночі. Для них ніч – це життя.


Натомість дівчина, яка вчинила суїцид, очевидно, відносилася до зовсім іншої групи осіб. Вони, хоча також називають себе готами, але є активними лише удень: вони відвідують цвинтарі, п’ють там, розважаються.



Зоряна Кошулинська також розповіла, що готи не носять золота, а лише срібло. Це пояснюється тим, що срібло відноситься до місяця, а золото до сонця, яке готи заперечують. Готам більше притаманна жага до пітьми, чогось сатанистського, вампірського. Для них усе те, що є магічним, оживає уночі.


Але тоді, чому випадок суїциду стався саме удень. Виходить, що у дівчини був якийсь психологічний розрив між днем і ніччю.



Щодо восьмикутної зірки, яку намалювала перед загибеллю 15-річна, то, як каже психолог-психотерапевт, це могло означати певний хаос у її душі. Адже восьмикутна зірка вважається символом хаосу. І зобразивши таку зірку, дівчина хотіла залишити після себе повідомлення, що вона йде від того хаосу, вона його заперечує. Її вчинок можна трактувати навіть як протест проти тієї групи, до якої вона входила.



Самі ж представники субкультури готів охарактеризували дівчину-самогубцю швидше не як представницю готів, а як кібер-дівчину, яка швидше за все була прихильницею хреста-ножа. Тим більше, переконують готи, суїцид – не притаманний їхній групі. Тобто у внутрішньому світі дівчини відбувалася боротьба мотивів – боротьба чорного і білого, боротьби ночі з днем. Своєю такою поведінкою, стилем одягатися, читанням «магічних» книжок, дівчина, мабуть, хотіла до чогось закликати.


Але її ніхто так і не почув.






К Стогний про кинець свиту видео - Поисковая система «Новости мира»

Константин Стогний mоst wanted и без органов.



Про украинскую милицию снимут фильм.



В своем интервью для украинского телевизионного канала «Рада» Министр внутренних дел Украины Анатолий Могилев сообщил, что до 20 декабря, а именно в этот день отмечается День украинской милиции, на украинском телевидении появится фильм про наши доблестные правоохранительные органы.



На заявления журналистов о том, что в России, а также в США и многих евр.



Мертвый мужчина, который, возможно, является Мазур.



Экс-спикер внутриполитического ведомства Украины Константин Стогний написал на своей странице в Facebook, что у мужчины, чье тело было найдено сегодня неподалеку от станции метро «Дорогожичи», было обнаружено огнестрельное ранение в затылок.



Нова «непогана» ідея Табачника.



КабМін запро понував на розгляд парламенту законопро ект № 9439 про внесення змін до законодавства про дошкільну освіту. Відгадайте, ким був розроблен цей законопро ект?



Российские военные успешно провели испытательный п.



Как сообщило управление информации МО России, вчера войсками военно-космической обороны в присутствии представителей военной про мышленности было про ведено испытание про тиворакеты ПРО.



новини про кинець свиту

Санта-Клаусы собрались на свой форум.






Кінець світу у 2012 році? | Новини на Gazeta.ua

Кінець світу у 2012 році?



Бельгійський астрофізик Патрик Герил назвав дату кінця світу - 21 грудня 2012 року.



У цей день відбудеться зміна магнітних полюсів Землі, обертання нашої планети різко сповільниться, а потім змінить напрямок. Після землетрусу безпрецедентної сили підніметься величезна хвиля, яка знищить нашу цивілізацію. Континенти зникнуть.


Мільярди людей загинуть. Залишки Європи та Північної Америки вкриються льодовиками.



Бельгієць пропонує свій вихід - новітній Ноєв ковчег. Ті, хто має кілька тисяч євро, можуть забронювати собі місце на фермі "Perfect Vision" в Південній Африці. До речі, вже сьогодні бажаючих більш ніж достатньо.



Введіть в пошукову систему "Грудень 2012" - отримаєте 59 мільйонів звертань. Після кількох сторінок пророцтв людина втрачає мотивацію до будь-якої діяльності після 2012 року. Кінець світу може бути наслідком глобальної війни, конфлікту з іншою планетою, падіння астероїду, вибуху на Сонці тощо.



Саме на 2012 рік вказують найвідоміші пророки усіх часів: єгиптяни, автори Біблії, на цьому році закінчується календар майя, на цей рік вказав Нострадамус.



Патрик Герил -автор книги "Пророцтво Оріона на 2012 рік", яка розійшлася мільйонним накладом. Ще жителі Атлантиди, вважає автор книги, знали теорію магнітних полів і Сонця. Ім було добре відомо, що світ приречений на знищення.



У 9792 році до н.е. кількасотметрова хвиля знищила будинки жителів Атлантиди. Але їхні знання збереглися - в єгипетських ієрогліфах і календарі майя. Усі записи свідчать про те, що незабаром відбудеться катастрофа, схожа на потоп, описаний у Біблії.



В 2012 році Венера, Марс, Оріон та інші зірки стануть в те саме положення, як і в 9792 р. до н.е. Високоточний календар майя закінчується тою ж датою - 21 грудня 2012 року. Потім світу не стане. І немає ніякого приводу для сумнівів, вважає Герил.



Вихід є, це переселення на порівняно безпечний континент - в Африку. Найкращий спосіб порятунку - купити акції "Perfect Vision" - ферми, розташованої в Драконових горах у Південній Африці.



Герил вважає, що там можна вижити. Нова колонія з площею 200 гектарів розташована на висоті 1900-2700 м над рівнем моря, це місце для "Ноєвого ковчега". На даний час на фермі є тільки незавершені будинки і кілька колодязів з насосами для водопостачання.


Герил і його колеги узгоджують формальності з місцевою владою. Поки домовилися про будівництво 26 житлових будинків - для 150 осіб. Також планується встановити "хобітячи доми" - сталеві контейнери на 8 осіб кожний.



Нові мешканці колонії - вже після світової катастрофи - мають навчитися ліпити посуд з глини, випалювати кераміку, займатися ткацтвом, виготовляти папір, розводити курей, гусей, овець, коней, лам, вирощувати овочі і зернові культури. Бельгієць вже оголосив і ціни на акції: контейнер в користування можна придбати за 5,5 тисяч євро, екологічний дім - за 20 тисяч, повідомляє Gazeta.pl.



Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою і натисніть комбінацію клавіш Alt+A






Колесников заверил, что через год вся Украина <b>будет</b> ездить на Hyundai | Украинская правда

Колесников заверил, что через год вся Украина будет ездить на Hyundai



IP: 89.21.89.---



Петро Скеля _ 06.02.2013 21:58



a_sl _ 21:35



"тоимость проекта по постройке -километрового пути составит 54 миллиарда долларов."



шота вы загнули, батенька. Может, все-так МИЛЛИОНОВ. Потому что если таки миллиардов, то только на одни ж\д пути нужны триллионы долларов.



IP: 89.21.89.---



Петро Скеля _ 06.02.2013 21:52



relevanter:



Петро Скеля:



Вьетнамское правительство решило приобрести у Японии технологию поездов Shinkansen для скоростной системы сообщения между городами Ханой и Хошимин. Стоимость проекта по постройке -километрового пути составит 54 миллиарда долларов. Первый этап проекта будет завершен к 2020 году.


Полностью вся линия заработает в 2035 году.



новини про кинець свиту



Пророцтво про кінець світу 21 вересня українські вчені називають нісенітницею | Рівненський інформаційний портал "ОГО". Новини Рівного.

Пророцтво про кінець світу 21 вересня українські вчені називають нісенітницею



На думку астрофізика Сергія Осипова, досі наука не здатна спрогнозувати точний день, коли станеться спалах на Сонці, повідомляє "ТСН" .



І все ж, астрофізик визнає, що серії надпотужних спалахів на Сонці вже приносили людству чимало проблем.



"У 89 році був великий спалах на Сонці, і в Канаді "вилетіло" багато трансформаторів. Лінії електромереж, фактично вся провінція Квебек залишилася без світла, порахували збитки на $2 млрд. Ще один спалах, утричі сильніший, був у XIX столітті.


Людство тоді не було тотально залежним від енергосистем, тому поламався тільки телеграф", - зазначив Осипов.



Нагадаємо, фахівці НАСА у своїй праці "Загрози космічної погоди" заявили про те, що на людство чекає енергетичний колапс. Вчені очікують серії надпотужних спалахів на Сонці 21-22 вересня. На їхню думку, сонце викине величезну кількість енергії, що спровокує надпотужні геомагнітні бурі. Люди побачать щось схоже на полярне сяйво, але в рази яскравіше.


Внаслідок спалахів з ладу можуть вийти усі енергосистеми планети, і буквально за кілька місяців загинуть мільйони людей.






Чернівці та Чернівецька область - в зоні прогнозованого у Румунії землетрусу | Новини | Платинова Буковина Чернівці. Черновцы. Новости, предприятия, афиша, отдых, рестораны, туризм Буковина

Чернівці та Чернівецька область - в зоні прогнозованого у Румунії землетрусу



Відомо, що перед землетрусом механічне напруження, яке накопичується в земній корі, спричиняє зростання електростатичного поля в сотні та тисячі разів. Наприклад, виходить з ладу побутова техніка. Румунський інститут фізики землі знає про активність ділянки в Карпатах на кордоні з Україною. Сила землетрусу може досягти 8-9 балів.


Румунські науковці майже щодня фіксують підземні поштовхи інтенсивністю 2,7-4,5 бала за шкалою Ріхтера, а також спостерігають аномальну концентрацію радону.



14 березня. Сенсанційний документ! Правда про землетрус у Чернівцях та Карпатах, силою 8 балів



"Зона Вранча", як відомо, знаходиться на кордоні України та Румунії.



Гірський масив на кордоні з Україною має майже таку саме активність, як в Чилі, потужний землетрус тут може статися в будь-який час. Про це попередили румунські фахівці. За їх даними, після землетрусів на Гаїті та в Чилі небезпека нависла над так званою "зоною Вранча", котра знаходиться на кордоні України та Румунії в Карпатах.


Ця ділянка вже давала про себе знати в 1940, 1977, 1986 і 1990 роках.



За словами сейсмологів, за силою новий землетрус в "зоні Вранча" буде потужнішим, ніж стихія 1977 року, тоді в Бухаресті загинули 15 тисяч людей.



Саме там був епіцентр руйнівного землетрусу 4 березня 1977 року, який у Бухаресті досягнув сили 7,2 бала та спричинив великі руйнування і забрав життя 1570 людей. Тоді підземні поштовхи відчувались майже в усій Центрально-Східній Європі, зокрема й у Львові.



Епіцентри більшості землетрусів є в літосфері, на глибині до 200 км. Румунський же землетрус 1977 року належить до глибоких, які трапляються досить рідко. До нині такі землетруси мало вивчені, і їхній механізм залишається загадкою.



Румунський сейсмолог Думітру Енеску ще у 2002 році казав, що руйнівний землетрус інтенсивністю понад 7 балів за шкалою Ріхтера станеться між 2006 та 2011рр. з епіцентром у гірському масиві Вранча у Карпатах.



Небезпека для України криється в її ґрунті. Магнітуда в 6 балів за шкалою Ріхтера на кордоні з Румунією може вилитись у вісім-дев'ять балів за дванадцятибальною шкалою, майже як на Гаїті.







Комментариев нет:

Отправить комментарий