test

Девочки зонтики

понедельник, 11 марта 2013 г.

кинець свиту коли

кинець свиту коли

кинець свиту коли



Кінець світу — Вікіпедія

Зміст



У науковому сенсі



Космологічному, стосовно долі Всесвіту



Згідно з теорією Великого вибуху Всесвіт виник близько 13,7 млрд. років тому з гравітаційної сингулярності і по сьогоднішній день перебуває в процесі постійного розширення, яке спостерігається астрономами, як космологічний червоний зсув частот випромінювання далеких галактик. Подальша еволюція залежить від вимірюваного експериментально параметра — середньої густини речовини в сучасному Всесвіті. Якщо густина не перевищує певного (відомого з теорії) критичного значення (Ω<1), Всесвіт буде розширятися вічно, в протилежному випадку (Ω>1) розширення зміниться стисненням, і Всесвіт повернеться до стану сингулярності.


Останні експерементальні дані показують, що експерементальний параметр близький до критичного, і в якому руслі розвиватиметься космологічний процес передбачити на даному етапі розвитку науки неможливо.



У випадку (Ω>1) космологічний кінець світу представлятиме собою грандіозний колапс всієї маси речовини Всесвіту у гравітаційну сингулярність, в іншому випадку (Ω≤1) на Всесвіт очікуватиме або теплова смерть. що означатиме поступове перетворення всієї речовини Всесвіту на фотони. або Великий розрив. що означатиме неможливість жодних фізичних взаємодій через зменшення горизонту подій до нескінченно малої величини, що матиме місце при наближенні швидкості розбігання галактик до світлової .



Термін настання космологічного кінця Всесвіту, залежно від різних параметрів —



10 10 млрд. років.



Астрономічному, стосовно планети Земля



За астрономічними підрахунками через



5 млрд. років Сонце перетвориться на червоного гіганта та вірогідно поглине Землю. Інші гіпотези стверджують, що через



1,1 млрд. років збільшення випромінювання Сонця на 10% може призвести до випалювання земної атмосфери, а збільшення випромінювання Сонця на 40% через



3,5 млрд. років — до випаровування океанів. Також існує вірогідність через



3,5 млрд. років зіткнення нашої галактики з галактикою Андромеди. що може призвести до руйнування багатьох планетних систем, зокрема й сонячної .



Не виключена ймовірність зіткнення Землі з великим астероїдом. що також може призвести до глобальної катастрофи та вимирання людства. Так, наприклад падіння астероїда діаметром понад 10 км 65 млн років тому ймовірно було причиною вимирання динозаврів. До глобальних катастроф може призвести навіть падіння астероїда діаметром



1 км, а цілком вірогідно — діаметром 3-10 км. Астероїди діаметром



1 км падають на Землю приблизно раз на півмільйона років.



В релігійному (есхатологічному) сенсі



Есхатологія. тобто система поглядів та уявлень про «кінець світу», спокутуванні та загробного життя властива багатьом релігіям та міфологіям. зокрема:





  • Християнстві  — див. Апокаліпсис


  • Германо-скандинавській міфології — див. Раґнарьок


  • У міфології українського та інших слов'янських народів — див. Слов'янська есхатологія




Очікування кінця світу, що не були здійснені





  • 1656  — очікувався Х.Колумбом [1]


  • 1666  — що включав т.зв. число диявола [1]


  • 1900  — сектою «Братья и сестры красной смерти» [1]


  • 1915  — очікував засновник релігійної течії «Свідки Єгови» Чарльз Рассел [2]


  • 1988  — аерокосмічний спеціаліст Едгар Уізенант [1]


  • 11 серпня 2002  — румунський ієромонах Арсеніє [1]


  • липень 1999  — приписують Нострадамусу [1]


  • 27 грудня 2004 року] (рос.) [3]


  • 6 червня 2006  — Дата 06.06.06 — включав т.зв. число диявола [4]


  • 20-21 грудня 2012 у зв'язку з кінцевою датою 5125-річного циклу в одному з різновидів календарів майя, який називають довгим рахунком




Поточні очікування кінця світу





  • 2014 — астрономічне очікування [5]


  • 2160 — астрономічне очікування [6]


  • Недавно вчені знайшли ще давніші таблички майя. Ці таблички вказують, що до кінця світу залишалося не 13 періодів (т.з.бактунів ), що мали закінчитися у 2012 році, а 17.









Коли ж наступить кінець світу?

Коли ж наступить кінець світу?



Віруючі, так само як і не віруючі, люди побоюються кінця світу — одні тому, що розриваючись від сумнівів, чи не нагрішили вони більше і страшніше, чим вчинили праведних справ; іншим шкода себе, страшно за самих себе, боляче розставатися з білим світлом, на якому вони, перебуваючи в омані своєму, вільно і солодко грішили, не маючи Бога в серці. При згадці кінця світу другі найбільше ратують за «нещасне людство» і проливають за ним гіркі сльози. Але і ті, і інші бажають знати — коли ж наступить світокінець, коли нашле Господь кару небесну на цей світ, потонувший в гріху?



За дві тисячі років по Р.Х. багато разів наступали часи, коли людство на тих землях, де поширене навчання Христове, чекало кінця світу .



Просте арифметичне закінчення всякого століття і початок нового знаменувалися посиленням «очікувань» кінця світу за кодом біблії. Але 1000 рік від Р.Х. — особливий: у той час зневіра і апатія скували все населення Європи, Азії і Африки, де були держави, що називали себе християнськими, або жили народи, що вважали себе християнами.



Особлива паніка охопила Європу. У цьому немає нічого дивного: за тисячу років люди нагрішили настільки багато, що очікували і боялися кінця світу.



Інший настрій існував наприкінці X століття по Р.Х. на Русі. Прийнявши Святе Водохрещення, народи Русі з надією дивилися в майбутнє, будували храми і підносили гімни Господу нашому Ісусові Христу. Із цього переломного для людства моменту Русь стала усвідомлювати себе і своє особливе місце.



Навмисно нагнітаються страх і безвільність, проповідуються помилкові пророцтва про землетруси і повені, морах і гладу, всепожираючому небесному вогні…



Але ж цієї омани легко уникнути, якщо вслухатися в слова святих батьків, укладені у Священному Писанні. Одкровення святого Іоанна Богослова, християнського пророка, містить наведені вище слова про воскресіння праведників Божих, що наступає після смерті, і що воскреснуть вони вже в Образі і Подобі Божій, і «над ними смерть не має влади…», і «…вони будуть священиками Бога і Христа і будуть царювати з Ним тисячу років».



Святитель Ігнатій Брянчанинов нагадує про Тлумачення святого Андрія, архієпископа Кесарийского, на Апокаліпсис: «Тисяча років — час від вочеловечения Христа до другого славного Його пришестя… Тисяча років час, протягом якого буде благовествоваться Євангеліє. Немає потреби розуміти буквально тисячу років… тут чрез тисячу років зображується сповнене плодоприношение віри».



Зрозумівши буквально не тільки боялися кінця світу в 1000-й рік, але і пережили його, у той час як кінець світу ні в 999-й, ні в 1000-й, ні в 1001-й рік по Р.Х. так і не наступив.



Європа, що оправилася від минулого потрясіння і не прийняла заслуженої (у першу чергу, по її ж власній думці) кари Господньої, з новою силою пустилася в розпусту й перелюбство, корисливість і злодійство, грабіж і розбій… Так було більше п’яти століть. Європу не жахнула навіть чуму 1332 році, яка зкосила половину населення.



Але на початку XVI століття математик і астролог Іоганн Штофлер, провівши свої розрахунки, заявив світу, що нібито в 1524 році відбудеться Всесвітній Потоп. В 1524-1525 р. наступило воістину загальне божевілля. Почалася паніка! Самі «мудрі» будували «ковчеги» і тримали їх у себе у дворі, перебуваючи при тім за сотні верст від води. Самі богаті перестали наживати багатства і розкидалися ними.


Селянини перестали добувати хліб свій насущний і у скорботі очікували кінця світу. На відміну від «очікування» 1000-го року кінця світу, «очікування» 1524-1525 р. кінець світу супроводжувалося нечуваним пияцтвом і розпустою.



Учені розуми все-таки визнавали, начебто Штофлер помилився в даті очікуваної події, і що Потоп відбудеться не в лютому, а 15 липня 1525 року…



Половина населення Європи застала лютий у горах, випробовуючи холод і голод, але «скрашуючи» «останні дні» спиртним. Люди у відкриту спали із чужими дружинами і чоловіками, і це вже зовсім не вважалося за гріх. Групова розпуста і насильство охопили європейські країни.



Лютий видався надзвичайно сухим і сонячним — як би навмисно доводячи, що передбачити кінець світу, може тільки Бог…



Але недовго цього разу тривало «спокійне життя», обтяжені вмертвінням духу, грішники вже не могли зупинитися. Лютеранин Микаэль Штифель оголосив «кінець світу» і призначив його на 10 годин ранку 3 жовтня 1533 року.



Ще не раз і не два багато тисяч людей бували охоплені невимовною панікою чекаючи повеней і землетрусів. У той час як загибель, що несе багато хто і багато життів, завжди приходила нежданно. Війни і епідемії, які ніхто не подумав зв’язувати з кінцем світу через їхню трагічну звичність, несли десятки і сотні тисяч життів.


Гординя й жадібність європейської людини регулярно була карна: чума занесена в Європу пацюками з кораблів купців з Генуї, що прибули з Кафи. Сифіліс привезений з Нового Світу непомірними конкістадорами і розповсюджений по Європі блудницями, що не мали ні кута, ні батьківщини. Столицю піратів Порт-Ройал, де не знали не тільки Божого, але і людських законів, Господь відразу занурив у морську безодню, змив ганьбу з лиця землі.



Як завжди наприкінці століття, зробилися забуті праведні слова святителів православних, зате здіймають із надр забуття колишні застрашливі пророцтва. Знайшли, що 1998 рік — це є потрійне Число Звіра (666(3), і неодмінно в нинішньому році варто очікувати кінець світу. Інші вважали, начебто Число Звіра (навпаки) виражено в наступному, 1999 року… І несть числа прогнозам катастроф і глобального світового катаклізму… Не забутий і Мішель Нострадамус:



Як великий король Анголмуа,



Рік 1999, сьомий місяць,



Великий король жаху спуститься з неба,



У цей час Марс буде правити заради добра,



- у той час як всім відомо, що пророкування Нострадамуса написані настільки неясною мовою, що їх можна тлумачити на свій лад. Та й ніхто з коментаторів не читав його текстів у справжньому виді, а користуються перекладами, витлумаченими самими перекладачами згідно подіям,які відбулися.



Отже, ці пророки пророчествовать навчені не Богом, а сатаною. Щире одкровення і тим часом навмисно забувається цими «любомудрами», тому що сказано в ньому, що з’являться лжепророки, слуги сатани, і приймуть вигляд ангельський, і з’явиться у світі Антихрист, і лише після того престануть сили князя світу цього ховатися за маскою добра і покажуть щирий звіриний свій лик.



«Сатана буде звільнений з темниці своєї і вийде зваблювати народи, що перебувають на чотирьох кутах землі» (Апок. 20,7).



Сатана буде прагнути показати себе рівним Богові, не приховуючи, як колись, своєї подоби.



Дотепер, скільки разів в історії виникали часи, коли, здавалося, прийшов Антихрист, ще жодного разу він не показував своєї подоби. Завжди той, кого людство приймало за Антихриста, прикривав свої злодіяння благими намірами.



кинець свиту коли

1998 рік справді може з’явитися знаменним: 8 січня Роберт Сід оголосив про те, що він приступає до клонування людини. І пообіцяв, що зможе за один рік зробити 200 тисяч штучних людей. Це відверте зазіхання на роль Бога, Творця, Творця. Ніякі «чудеса» і виверту сатани — «потопи», повені, виверження вулканів і землетрусу — для приваблювання людини не годяться, крім головного: акту, на який здатний тільки сам Господь Бог. Сід не сказав, яким образом «вдихне» він душу в 200 тисяч своїх солдатів.


У тім, що це буде військо диявола, сумнівів бути не може: Сід — сатана. Чи не з’явився Антихрист на самому початку 1998 року. До появи першого створеного їм демона земного залишилося чекати кілька місяців… А перед явищем Антихриста активізувалися слуги диявола — відьми, чаклуни, знахарі, маги, сектанти… Однак, за словами св.


Апостола Павла: «…Сам сатана приймає вигляд ангела світла, а тому невелика справа, якщо і служителі його приймають вигляд служителів правди, але кінець їх буде по справах їх» (II Кор. 11, 14-15).



Прихід Антихриста відбудеться раніше Другого пришестя Ісуса Христа. Із Другим пришестям остаточно світ розділиться на дві сили — світлу, Божеську, і чорну, сатанинську. Тут має бути остаточна битва Бога із сатаною.



А він може з’явитися і у вигляді Ісуса Христа. І почне обертати безбожників нібито в Христову віру, а віруючих кинеться повести за собою. Тоді потрібно буде найбільше зір душі, щоб не помилитися, не присягнути на вірність сатані.



Преп. Пахомий володів даром розрізнення парфумів. Він оповідає про те, що один раз біс з’явився йому в образі Рятівника і сказав, що він Христос. «При баченні святих сил думки видящего зовсім зникають, подумав преп. Пахомий. — І вони нічого не розглядають, крім того, як святість того, хто є; а от я бачу це, думаю і мислю. Ясно, що бачення бреше.


Це не бачення святих сил».



Дотримуючись цих повчань святих батьків, кожний зможе самостійно і без страху розрізнити біле від чорного і святе від бесівського, а в годину кінця світу, що відбудеться тоді, коли це буде потрібно Господу, прийняти невідворотнє із смиренністю і без остраху.



Про день і годину ніхто і ніколи знати не може, крім самого Добродії Бога.



Так і є. 2003 рік — це первісна, помилкова дата «небесного коду порятунку Росії», виведена А.Приймой з небесних знаків. А 2012-й рік (26 грудня) — з календарних пророцтв майя… Кінця Світу!



Диавол не може сам нічого скласти. Для зваби він придумує використати лише те, що зроблено і знайдене іншими. Його «одкровення» — це зіпсовані Божеські, а його «чудеса», незважаючи на їх зовнішню силу, — жалюгідна копія Божественних. Слово «жалюгідна» (переносне значення) тут все-таки не доречно, тому що воно характеризує лише вторинність диявольської сили.


А от руйнівна сила цих «чудес» може бути катастрофічної: диявол у силах знищити Землю безліч разів!



Якби не стримуюча сила Добра і слуг Його, напевно, давно вже не існувало.



Не простіше. У щирі думки Людини диявол, як уже говорилося, проникнути не в силах. Тільки Божественна сила може безроздільно заволодіти нашою свідомістю.


А дії сатани саме і відрізняються тим, що він повинен змусити нас повірити в те, що повідомлене нам через його посередництво — правда.






Ответы@Mail.Ru:<br /> <br /> <br /> <br /> коли буде кінець світу?<br /> <br /> <br /> <br />

Другие ответы



думаю всем нам надо не бояться конца света а



подготовиться. это не смерть а переход



человечества на новый виток развития. умирает



наше тело физическое а энергия души перейдёт



в другое измерение. ведь по большому счёту



Бог это высший разум или инопланетянин который



нас контролирует и наблюдает за нами. и это



нас ждёт не зависимо верим этому или нет. ведь



видно же уже невооружённым взглядом что



человечество в тупике своего развития. этому



и способствует финансовый кризис. оттого и



войны. мы на краю физической гибели.



Будет не конец Света, а Квантовый переход в Новую Эру 21.12.2012 всё изменит.



В 2012 году россияне первыми испытают “удар судьбы” – Квантовый переход. Каждый россиянин,



независимо от вероисповедания, должности и материального состояния, сдаст Единый Экзамен



Жизни Единому Богу.



Спрятаться не сможет никто.



Яркая вспышка Света может вызвать короткую потерю сознания (не опасную для жизни) и люди



испытают ощущения ребёнка, вышедшего из чрева матери в новый, неизвестный ему Мир.



Прошедшие Квантовый переход, увидят параллельный Мир (эффект матрешки), два солнца и две луны



на небе, а так же незнакомые планеты, невидимые из трехмерного измерения. Удивит необычность



открывшегося Пространства, в котором отсутствуют привычные прямолинейные формы.



Смена полюсов переместит Россию в район Экватора и лето 2012 года не закончится никогда.



Возрождение России начнется с Сибири, и Западная Сибирь станет центром новой страны.



Особенностью России станет высокая Духовность и небывалые способности населения, а россияне,



прошедшие Квантовый переход, станут элитой человеческой расы.



Они обретут способности ясновидения, телепатии, телекинеза, а самое главное – материализации



мыслей (именно поэтому для неправедных людей переход в Новый Мир невозможен).



Мысли каждого человека будут «прозрачны». Исчезнут языковые барьеры и начнется сближение



народов. Все виды вооружения превратятся в ненужный хлам, потому что невозможно победить






Про Нострадамуса, "кінець світу" та майбутнє України. | ХайВей

Про Нострадамуса, "кінець світу" та майбутнє України.



Про природу часу та дослідження майбутнього.



В наш час для того, щоб досліджувати майбутнє, необов’язково потрібно бути пророком, як, скажімо, всім відомі Мішель Нострадамус або Едгар Кейсі, мати з народження якісь незвичайні, паранормальні здібності. Майбутнє в силу своєї природи саме відкриває людям свої таємниці, коли настає певний час. В часи, коли жили біблійні пророки та Мішель Нострадамус людям було достатньо знати, що майбутнє є і його можливо і потрібно і сповнених незрозумілих передбачати. Тому і виглядало це майбутнє в перших відомих людям пророцтвах у вигляді фантастичних, надзвичайно абстрактних, символів, картин.


Ці картини мали фрагментарний вигляд і не давали уявлення про загальні тенденції розвитку людської цивілізації. Візьміть, наприклад, відоме всім «Одкровення Іоанна Богослова». Чи багато ви знайдете в ньому інформації про те, в якому році, і в яких країнах відбудуться жахливі апокаліптичні події?



Те ж саме можна сказати і про «Центурії» Мішеля Нострадамуса. Їх можна відповідно до уподобань дослідника «накласти» на будь-яку країну, на будь-який період її історії. Тому зараз багато пишуть не про Нострадамуса, а про тлумачення Нострадамуса різними коментаторами, такими, скажімо, як Манфред Дімде (Франція) або Алла Денікіна (Росія). І всі дослідники, незважаючи на свої особисті, беззаперечні тврчі здібності, як один, «зациклюються» на тому, що на період після 3797 н.е. року майбутнє передбачати неможливо, бо так сказав сам «великий і жахливий». Але ж хіба Нострадамус писав про це хоч в одному із своїх творів?



Ми живемо зовсім в інші часи. Сьогодні розвивається така наука, як футурологія. В арсеналі прийомів та методів сучасного дослідника майбутнього, яким може стати будь-який науковець «від здорового глузду», можна знайти і різноманітні (в залежності від точки «прив’язки» подій) розрахунки згідно теорії геосоціальних циклів, і прогнозування тенденцій розвитку суспільства, і екстраполяцію в часі, і використання унікальних результатів «подорожей в майбутнє», отриманих нещодавно в США під час сеансів прогресивного гіпнозу Четом Б.Сноу і Брюсом Голдбергом. До речі, в цих подорожах брали участь десятки тисяч людей.


Уявляєте? Десятки тисяч людей в зміненому стані свідомості бачили майбутнє на відрізку часу від 2100 до 2500 року! Інша справа, що послідовність застосування всіх перелічених прийомів та методів для побудови прогнозів – особисте «ноу-хау» кожного дослідника. І деякі з цих «ноу-хау» дають можливість передбачати події по конкретних датах аж до початку V тисячоліття нашої ери.



Час має таку природу, що однозначно можна сказати тільки про те, що відбулося. Наприклад, всі знають, що Володимир Великий хрестив Святу Русь у 988 році н.е, а проголошення незалежності України відбулося 24 серпня 1991 року. А от що стосується майбутнього, то воно має вірогідний характер. Тобто, із сьогоднішнього дня в нього спрямовано декілька векторів подій. Скажімо, сьогодні ввечері о 19.00 ви плануєте завтра о 8.00 іти на роботу, як завжди.


Але о 22.00 вам може зателефонувати начальник і запропонувати виїхати за його дорученням в інше місце. В цей же час, як інший варіант, з вами може зв’язатися далекий родич і попрохати його зустріти ранком на вокзалі. Або, не дай Бог, у вас вночі підніметься жар, і ви захворієте. Так от, «22 години сьогодні» і є та «точка біфуркації», або «злам часу», коли нічого однозначного про завтра сказати неможливо. Тому передбачення із вірогідністю 100% по конкретним датам або рокам принципово неможливе за причиною природи самого часу.


Разом з тим, якщо не «розставляти» події по конкретним датам, то передбачення втрачає взагалі будь-який сенс і стає фантастичною збіркою жахливих або красивих казок. І переш за все тому, що в такому випадку, з майбутнього виймається його «душа» - логіка подій. А саме головне – людина стає байдужою до такого передбачення, тому що, воно її ні до чого не спонукає. Я хочу, щоб всі зрозуміли, що прогноз не робиться для самого прогнозу. Він має змусити людину діяти і прийти у вірогідну «точку зламу часу» морально підготовленою.


А настане спрогнозована подія в цьому році, або в наступному, хіба так важливо? І все ж прогноз або пророцтво без дати, як це було раніше, в епохи юнацтва та дитинства людства, сьогодні неприпустимі. В іншому випадку, той, хто передбачає, позбавляється відповідальності, а той, хто його слухає – діяльності. Обидва злочинно граються з часом. І щоб закінчити, цю тему, розповім давньоримську приказку: «Коли про щось сказав один оракул, то ти можеш його не слухати. Коли про це ж говорить другий – маєш прислухатися. Коли ж про це тільки починає говорити третій, скоріше рятуй своє життя, бо все сказане вже відбувається».



Про «кінець світу».



Чутки про майбутній швидкий апокаліпсис, звичайно, виникли не на пустому місці. Стародавній народ майя час рахував циклами тривалістю по 5125 років. Початок останнього такого циклу припадає на 13 серпня 3113 року до н.е, а кінець 23 грудня 2012 року. Як на мою думку, деякі дослідники надали необґрунтовану превагу такій ритмічності часу порівняно з іншими циклами.


У тих же майя був і другий цикл, який розпочинався у 3154 році до н.е. і мав тривалість 8000 років. Отже, якщо рахувати час згідно з цим циклом, то «кінець світу» припадає аж на 4846 рік н.е. Існує, наприклад, ще цикл тривалістю 20096 років, після якого настає кардинальна зміна людини із такими супутніми явищами, як природні катаклізми та інші негаразди. Цей цикл розпочався в 17548 році до н.е, а закінчиться в 2548 році н.е. А от видатний український вчений, доктор історичних наук Микола Чмихов довів існування 9576-річного циклу, який закінчиться згідно його розрахунків у 2015 році. Втім, цей останній рік циклу він вважав не «кінцем світу», а початком переходу людства до нового стану, коли воно стане більш духовним і налаштованим на безпосереднє сприйняття космічних енергій



Отже, цикл майя – це всього один з багатьох відомих сучасним дослідникам циклів, кожний з яких має свою специфічну річну тривалість та «точку початку відліку». Один з найбільш визнаних сьогодні більшістю сучасних дослідників історії циклів – це цикл прецесії  земної вісі, який дорівнює 25920 рокам. Його початок припадає на Великий Потоп, який відбувся, як доводять вчені, в 10800 році до н.е, а кінець – на 15120 рік н.е. Тому до справжнього «кінця світу», як доводять вчені, нам ще дуже і дуже далеко.


Настільки далеко, що до цього часу людство спокійно колонізує пояс астероїдів, Марс, Венеру, Місяць, супутники планет-гігантів, розселиться по багатьох планетах нашої Галактики і почне освоювати інші виміри простору-часу через «чорні діри». І в якому місці тоді ж відбуватиметься «кінець світу»?



В «Таємній доктрині» засновниця сучасного тайнознавства Олена Блаватська писала про так звані «расові цикли» тривалістю 1 560 000 років, які були відомі ще стародавнім індійцям. Згідно з концепцією таких циклів, якщо вірити письменниці, через 560 тисяч років ми перетворимося на «променисте людство» - співтовариство сфероподібних розумних істот із гарячої плазми, що будуть жити на суші, під землею та під водою, а також у відкритому космосі. А через 2 мільйони 120 тисяч років земна цивілізація розпорошиться по Всесвіту у вигляді гігантських сфер з холодної плазми, створених з мільярдів розумних істот.


Ці космічні гіганти будуть живитися гарячою енергією надр далеких планет і засилати свої окремі «зерна духу» (свідомість розумних істот, що колись жили на Землі) на розвідку паралельних світів та інших вимірів простору-часу. Оце і буде «кінець світу» в повному розумінні цього слова, коли людство трансформується в щось таке, що сьогодні нам важко уявити.



А от концепція ефіродинамічних циклів сучасного російського дослідника Олександра Плешанова взагалі припускає, що в період з 2041 року до 2468 року кожні 92 роки Земля буде проходити «очищення» масштабними повенями, землетрусами, суховіями, епідеміями. Беззаперечно, що сказане звучить жорстоко, але не смертельно, як кажуть. Тому я хочу сказати, що людям планети Земля і в 2012, і в 3012 і в 4012 році можна спати спокійно.


Ніякого «кінця світу» не буде. Максимум що нас чекає в 2012 році – так це серйозні наслідки глобального потепління у вигляді тайфунів, повенів та тропічних злив в Америці, Південній та Західній Азії. Можливе часткове затоплення території морського узбережжя Північної Європи. І як водиться, повінь в Закарпатті та зливи на Львівщині та Волині.



Сценарій майбутнього розвитку людської цивілізації .



Згідно моїх досліджень, розвиток людства в найближчі 150 років буде багато в чому визначатися загостренням геокритичної ситуації на планеті в 2040-2058 роках. Цей період стане часом масштабних природних катаклізмів, таких як землетруси, повені, цунамі, тайфуни. Процеси глобального потепління спровокують прискорене таяння льодовикового панциру Антарктиди настільки, що багато територій Північної Євразії та океанського узбережжя обох Америк опиняться під водою. В 2090 році клімат Антарктиди буде нагадувати клімат сучасної Швеції або Норвегії. Материк поступово почне заселятися біженцями з Африки, Америки та Азії. Цей процес буде тривати до 2150 року.


Світ постраждає від великих соціальних потрясінь, які прокотяться могутньою хвилею по багатьох розвинутих країнах. На країни Африки, Південної Америки, Південно-Східної Азії очікують епідемії нових вірусних інфекцій, зростання смертності. Але саме ці події стануть поштовхом для прискорення технологічного розвитку суспільства, відкриття нових джерел енергії.



З 2065 року в ближньому космосі почнуть будуватися промислові комплекси для виробництва та безпровідної передачі на Землю дешевого струму, отриманого із сонячної енергії. Почнеться промислове освоєння Місяця з метою отримання з його надр гелію-3 – палива для безпечних і компактних термоядерних станцій, якими наприкінці цього сторіччя буде обладнане кожне житлове помешкання.



2160-2255 роки стануть роками відкриття нових – психічних - технологій засвоєння людством Всесвіту. Буде створена комп’ютерно-телепатична система «Теленет». Без будь-яких окремих пристроїв, лише за допомогою спеціальних чипів, вживлених під шкіру голови, людина зможе спілкуватися з будь якою людиною планети, або приєднатися до будь-якого інформаційного ресурсу.


Методами прогресивного або регресивного гіпнозу кожному буде надана можливість здійснити подорож у своє минуле, або майбутнє життя і в такий спосіб назавжди позбавитися страху смерті. В автономних поселеннях людей, що практикуватимуть духовні практики почне виробляться так звана «кристалічна енергія» - невидимі просторові каркаси, котрі за допомогою енергії земного ядра будуть переміщені до тих планет, які стануть об’єктом колонізації. В симбіозі кристалізованого простору та матеріальних атрибутів високорозвиненої технічної цивілізації і розвиватимуться в подальшому космічні поселення землян.



2250 – 2350 роки стануть періодом колонізації Місяця, Венери та Марсу, супутників планет-гігантів, промислової розробки поясу астероїдів. Почнуться перші міжзоряні перельоти. До 2445 року людство навчиться користуватися енергією земного ядра, що не тільки кардинально змінить земну інфраструктуру, але й допоможе освоїти, як вже говорилося, Космос. Літосфера планети стане середовищем розташування високотехнологічних міст-мегаполісів, розгалуженої мережі підземних комунікацій, промислових комплексів та геоенергетичних станцій. В цей же час буде практично вирішена проблема безсмертя людського організму шляхом створення віртуальних дублікатів людської свідомості та оточення природного тіла людини захисними саморегулюючимися енергетичними полями. До 2550 року буде завершене будівництво інфраструктури підводної цивілізації: великих міст під прозорими куполами, чисельних заводів та акваферм. З’явиться новий різновид людини – Homo acvarius (людина морська), штучним шляхом будуть виведені породи розумних тварин.


Я не виключаю, що «занурення» людської цивілізації в надра планети та океан буде викликано короткостроковим остиганням Сонця в 2318-2328 роках, коли існування людини на поверхні планети внаслідок високих температур та інтенсивного випаровування атмосфери стане не дуже комфортним.



В період з 2555 до 15120 року основні свої зусилля людство зосередить на колонізації всіх придатних для розвитку життя планет Галактики. Навколо цих планет будуть створені штучні атмосфери. Одночасно людина почне мандрувати по інших вимірах простору-часу та паралельним світам, вивчати їх та пристосовувати для своїх творчих та пізнавальних потреб. Подорожі в минуле та майбутнє стануть звичайними явищами. Їх можливість забезпечать експерименти з гравітацією та «чорними дірками». З минулого буде отримана повна інформація про всіх людей, які мешкали колись на Землі.


Це дозволить повністю відтворити їх свідомість та розмістити її в нових, безсмертних тілах.



Про те, якою може бути подальша доля людства ми вже говорили, коли я згадував Олену Блаватську.



Про майбутнє та пасіонарність України.



Особисто я переконаний, що в України чудове і чарівне майбутнє, таке ж, як у тих чудових людей, яким випало жити на цій чарівній землі. Так, на нас ще очікують і злети і падіння, але дух нашого народу переможе всі негаразди і стане дороговказом для всієї людської цивілізації. Втім, судіть самі.



В 2008 році можливі суттєве загострення соціально-політичної обстановки та міжетнічний конфлікт в Криму. В 2008-2012 роках Україна докладе чимало зусиль для створення нових регіональних союзів європейських та азійських держав. Важким для нашої країни буде період з 2011 по 2023 рік, коли «демографічна хвиля» із Сходу почне тиснуть на наші кордони і призведе до посилення поліцейських функцій держави. Бурхливі соціальні і політичні події, пов’язані з переходом до нових моделей розвитку та незалежного зовнішньополітичного курсу очікують Україну в 2019, 2036-2037 та в 2046 роках. Особливо небезпечним для мене здається період «на зламі» 2018-2019 років. Спалахів нових хвороб, сюрпризів погоди та високої смертності серед населення, на мій погляд, слід очікувати в періоди з 2020 по2030 та з 2060 по 2080 рр. А от в 2045 році Україна може здивувати світ розробкою принципово нової інформаційної технології, яка визначить розвиток людської цивілізації на подальші 150 років. Скоріше за все, ця технологія буде пов’язана з ідею створення глобальної комп’ютерно-телепатичної мережі («Теленету») або відкриттям засобу запису інформації на структури фізичного вакуму.


На прикінці цього сторіччя наша країна візьме саму активну участь у створенні нового світового порядку під егідою реформованої ООН.



кинець свиту коли

А тепер саме головне: в 2254 році в Україні розпочнеться духовна революція планетарного масштабу, по закінченні якої буде створене принципово нове духовне вчення, яке визначить пріоритети розвитку людства на все III тисячоріччя. Цей процес буде тривати аж до 2548 року. І протягом всього цього часу українці будуть очолювати світовий прогрес…



Ви скажете – фантастика! А я відповім: ми що негідні свого великого майбутнього, в українців такі бідні духовність, традиції та культура? В нас мало талановитих інтелектуалів і багатих душею особистостей? Вся справа, на мою думку, в умінні поважати себе і ставити перед собою на майбутнє завдання, гідні великої нації.



А всім, хто мав терпіння дочитати мої роздуми до кінця, я бажаю безумовно щасливого, безумовно світлого, безумовно доброго і безумовно красивого майбутнього. Адже ми не можемо створити це майбутнє іншим – чи не так? Запрошую читачів газети до дискусії.



Володимир Стрілецький, письменник, журналіст, футуролог, місто Київ






Прогноз погоди на 2012 рік, Кліматичні умови викличуть військові конфлікти. 2012 кінець? :: vinnica.info

Прогноз погоди на 2012 рік, Кліматичні умови викличуть військові конфлікти. 2012 кінець?



Кінець світу? Початок - 2012 рік. Прогноз погоди на 2012-2020 роки: військові конфлікти, як наслідок кліматичних змін.



Увага людей усього світу прикута до подій у Японії й у країнах Арабського світу. У багатьох з'явилося передчуття, що це тільки початок глобальних катастрофічних змін.



Сюди варто додати і події 2010-2011 років - катастрофа в Мексиканській затоці, що дотепер робить свій негативний вплив на Америку й увесь світ. Пригадати катастрофу на Гаїті, коли загинуло приблизно 300 тисяч чоловік, вересневі заливні дощі в Німеччині, що викликали «міні-повені».



Складається враження, що на Землі завершується період «глобальної стабільності» і попереду - смуга різких змін. У США за замовленням міністерства оборони експертами-футурологами була складена доповідь "Прогноз погоди на 2012-2020 роки". Автори доповіді - Пітер Шварц і Дуглас Рендолл. Вони зробили головним висновком доповіді думку, що глобальні кліматичні зміни, можуть цілком дестабілізувати політичну обстановку на планеті Земля.


В основу своїх висновків, вони поклали гіпотезу про те, що останні великі потрясіння, привели до зміни динаміки морських течій. У цьому випадку Європа, Азія і Північна Америка, будуть позбавлені звичного комфортного клімату - тепла, зими будуть довшими і суворіші. Отже, погода до кінця 2020 року



А в Південній півкулі, навпаки, буде усе спекотніше. Це викликає недостачу води, наступ пустель, зменшення площ придатних для сільського господарства земель. У підсумку якість життя, і так у багатьох країнах дуже низьке, упаде ще більше.


Недостача продовольства, води, викликатиме масу нових конфліктів і воєн.



21.12.2012 рік - дата кінця світу?



Футурологи вказують: "Оскільки у світі нараховується всього п'ять чи шість ключових зерновиробничих регіонів (США, Австралія, Аргентина, Росія, Китай і Індія), то надлишків при глобальних постачаннях продовольства виявляється недостатньо, щоб нейтралізувати наслідки суворих погодних умов одночасно в ряді регіонів, хіба що в чотирьох-п'ятьох».



Футурологи створили модель можливого світу: Європа буде в дуже важкому положенні, її погодні умови зрівняються з російським Сибіром, буде набагато холодніше, вітряніше, сухіше. Населення буде покидати Європу. (від редакції: можливо тоді українцям зроблять безвізовий в'їзд до єврозони)



Китай також чекає маса проблем, холодні зими і пекуче літо, різко загострять продовольче питання, можливий масовий голод. Щоб втримати владу китайська еліта, влада Індії і Пакистану, можуть почати військові конфлікти і широкомасштабну війну. США випробують такий масовий наплив біженців і мігрантів, що проблеми мексиканських мігрантів, будуть вдаватися «квіточками». Світ чекають глобальні зміни, політична карта буде швидко мінятися: США і Канада, можливо Мексика, стануть єдиним цілим.


Поєднаються Північна і Південна Корея, щоб виживати разом - це дасть Сеулу ядерну зброю, а Півночі високі технології. Європа ще більш посилить інтеграцію, є можливість об'єднання з РФ, що забезпечить Європу енергоресурсами. Росію, можливо, чекають конфлікти із сусідами, тому що в неї є енергоресурси, вода й орні землі.



Автори спробували дати відповідь на питання: коли буде кінець світу? і склали графік найбільш ймовірних подій (про Україна в кінці). Це як культура кінця історії, цивілізації:



Європа



- У 2012 році страшні холоди змусять багатьох жителів Скандинавії мігрувати всередину Європи і Росію.



- У 2015 році усередині Європи можливий конфлікт, по питанню розподілу води, продовольства, енергоресурсів.



- У 2018 році РФ вступить у ЄС, поліпшивши положення з енергоресурсами.



- 2020 року, почнеться масова міграція з Північної Європи - Данії, Голландії, Німеччини, у більш південні країни, Італію, Іспанію, Грецію. Конфліктів, включаючи і військових, через воду і міграцію буде ще більше.



- У 2022 році відбудеться конфлікт, можливо військовий, Франції і Німеччини через Рейн.



- У 2025-2027 роках посилиться можливість розвалу ЄС, міграції в Південне Середземномор'я (Північну Африку, Ізраїль, Туреччину). До 2030 року з Європи виїдуть до 10% населення.



Азія



- 2012 року, Японія, щоб вижити зважиться на військову агресію.



- У 2015 році між Токіо і Москвою буде укладена стратегічна угода про використання енергоресурсів Сибіру і Сахаліну.



- У 2018 році КНР проведе військову операцію у відношенні Казахстану, щоб забезпечити стабільність у функціонуванні газо- і нафтопроводів.



- 2020 року почнеться військовий конфлікт і врешті війна в Південно-Східній Азії за участю Індії, КНР, В'єтнаму, Лаосу, М'янми й ін. країн.



- До 2025 року внутрішня ситуація в КНР різко загостриться і викличе громадянську війну і серію прикордонних конфліктів.



- До 2030 року ситуація між Японією і КНР, загостриться аж до війни, головним каменем спотикання стануть ресурси Росії.



Америка



- У 2012 році буде масовий потік біженців з островів Карибського моря, у США і Мексику й інші країни обох Америк.



- У 2015 році до США рушить міграція європейців, в основі багатіїв.



- У 2016 році можливий конфлікт США і ЄС із приводу рибних промислів.



- До 2018 року буде потрібен інтегрований захист по всьому периметрі Північної Америки, відбудеться об'єднання Канади, США, Мексики, перед обличчям зовнішньої загрози.



- До 2020 року, однієї з головних задач міністерства оборони Північної Америки, стане оборона від мігрантів із зони Карибів і Європи. У цей же час різко виростуть ціни на нафту, у зоні Перської затоки і Каспію будуть йти конфлікти.



- У 2025 році, через загострення ситуації в Саудівській Аравії, можливий конфлікт ВМС США і Китаю в Перській затоці.



За даними вчених планета переживала щось подібне 8200 років тому. Схоже явище було і порівняно недавно - Мале заледеніння приблизно з 1300 по 1850 рік. Із-за нього європейцям довелося залишити Гренландію, загинули тисячі людей. То коли настане кінець світу?






сонник кінець світу,кінець світу сонник,сон про кінець світу|катаклізми| Сонник: Апокаліпсис, кінець світу, катаклізми сон. Тлумачення сну Апокаліпсис, кінець світу, катаклізми. Сновидіння. Апокаліпсис, що кінець світу, катаклізми

АПОКАЛИПСИС, КОНЕЦ СВЕТА, КАТАКЛИЗМЫ АПОКАЛІПСИС, КІНЕЦЬ СВІТЛА, катаклізми



Окончательное уничтожение мира- тема, которая затрагивается во многих мировых КУЛЬТУРАХ, культах и РЕЛИГИЯХ. Остаточне знищення світу-тема, яка зачіпається в багатьох світових культур, культи і релігії. В некоторых из них за концом света следует обновление и реорганизация мирового порядка, которые предполагают верховенство определенной группы людей.


У деяких з них за кінцем світу слід оновлення і реорганізація світового порядку, які передбачають верховенство певної групи людей. Иные мировоззрения предусматривают перевоплощение избранных сынов человечества в структурированный рай на земле, И самые пессимистические учения рисуют бесповоротное уничтожение и безжалостный хаос на земле. Інші світогляду передбачають перевтілення обраних синів людства в структурований рай на землі, І найпесимістичніші навчання малюють безповоротне знищення і безжальний хаос на землі.



Иногда мы относимся к сновидениям о конце света как к страшному предостережению. Іноді ми ставимося до сновидінь про кінець світу як до страшного застереження. У нас появляется странное ощущение (или даже слабая уверенность), что произошедшее только что в стране снов вот-вот может случиться и в реальности. У нас з'являється дивне відчуття (або навіть слабка впевненість), що подія тільки що в країні снів ось-ось може статися і в реальності. Конец света может видеться по-разному - точная картина зависит от личного, индивидуального видения мира- но общее чувство, вызванное подобными снами, сводится приблизительно к одному: дни мироздания сочтены.


Кінець світу може бачитися по-різному - точна картина залежить від особистого, індивідуального бачення світу-але загальне відчуття, викликане подібними снами, зводиться приблизно до одного: дні світобудови полічені.



Смысл таких сновидений можно искать, используя различные подходы, Эти подходы зависят от личности человека, культурных представлений, духовных запросов и религиозных исповеданий. Сенс таких сновидінь можна шукати, використовуючи різні підходи, Ці підходи залежать від особистості людини, культурних уявлень, духовних запитів і релігійних віросповідань.



Ощущение того, что ваша жизнь выходит из-под контроля, может привести к появлению снов о конце света- АПОКАЛИПСИСЕ. Відчуття того, що ваше життя виходить з-під контролю, може призвести до появи снів про кінець світу-апокаліпсис. Причинами могут быть активность гормонов в юности, смерть горячо любимого человека (особенно одного из родителей), развод или другие значимые для вас разрывы и утраты отношений.


Причинами можуть бути активність гормонів в юності, смерть гаряче коханої людини (особливо одного з батьків), розлучення або інші значимі для вас розриви і втрати відносин. Конец света- это своего рода защитный механизм, к которому прибегает наше подсознание, чтобы избежать опустошенного состояния и проблем, вызванных новыми обстоятельствами. Кінець світу-це свого роду захисний механізм, до якого вдається наша підсвідомість, щоб уникнути спустошеного стану і проблем, викликаних новими обставинами. В таких снах спящий обычно один среди незнакомых ему людей.


У таких снах сплячий зазвичай один серед незнайомих йому людей. Это отражение того, что близкие ему люди ушли из жизни. Це відображення того, що близькі йому люди пішли з життя.



Культурологически сны о конце света обусловлены всеобщими опасениями по поводу хрупкости нашей планеты и человечества. Культурологічні сни про кінець світу обумовлені загальними побоюваннями з приводу крихкості нашої планети і людства. Это страх перед тем, что не должно произойти. Це страх перед тим, що не повинно статися. Такие сны характерны для периодов преобладания общей безнадежности и непредсказуемости.


Такі сни характерними для періодів переважання загальної безнадійності і непередбачуваності. Некоторым такие сны часто снятся на рубеже тысячелетий. Деяким такі сни часто сняться на рубежі тисячоліть. Для кого-то они навеяны сообщениями о катастрофическом состоянии Земли, глобальном потеплении или возможных космических коллизиях.


Для кого-то вони навіяні повідомленнями про катастрофічний стан Землі, глобальному потеплінні чи можливих космічних колізіях. Для других сны, предвещающие конец света, становятся результатом экономической неопределенности. Для інших сни, віщуючі кінець світу, стають результатом економічної невизначеності.


Вообще, настроения безысходности и неуверенности почти неизбежно сопровождаются апокалиптическими снами. Взагалі, настрої безвиході і невпевненості неминуче супроводжуються апокаліптичними снами. Трактуя такие сны, ответьте на вопрос: как наступает конец света и кто в этом виноват? Трактуючи такі сни, дайте відповідь на питання: як настає кінець світу і хто в цьому винен?


Сон может быть призывом защититься от исходящей извне угрозы; призывом к проявлению большей активности в конкретных делах; призывом снова задуматься над рациональной сущностью ваших страхов. Сон може бути закликом захиститися від вихідної ззовні загрози; закликом до прояву більшої активності в конкретних справах; закликом знову замислитися над раціональної сутністю ваших страхів.



Сильным образом является знаменующее конец света религиозное или духовное откровение. Сильним чином є знаменує кінець світу релігійне чи духовне одкровення. Как правило, спящему снится, как столпы его веры являются инициаторами разрушения или же противостоят ему.


Як правило, сплячому сниться, як стовпи його віри є ініціаторами руйнування або ж протистоять йому. Вот еще один вариант: приверженцы мистицизма противостоят разрушению благодаря своей сплоченности. Ось ще один варіант: прихильники містицизму протистоять руйнуванню завдяки своїй згуртованості. Такие сны символизируют реорганизацию мирового порядка.


Такі сни символізують реорганізацію світового порядку. Появляются они, как правило, в такие моменты жизни человека, когда ему кажется, что весь мир восстал против него и только объединение с чем-либо более могущественным может указать путь к успеху в борьбе с земными бедами, а возможно, это предзнаменование об исходе сего мира. З'являються вони, як правило, в такі моменти життя людини, коли йому здається, що весь світ повстав проти нього і тільки об'єднання з чим-небудь більш могутнім може вказати шлях до успіху в боротьбі з земними бідами, а можливо, це знак про результат цього світу.



Толкование этого сна взято: cонник Дэвида Лоффа Тлумачення цього сну взято: cоннік Девіда Лоффа



Этот сон относится к рубрике(ам) сонника: Цей сон відноситься до рубрики (ам) сонника:







Комментариев нет:

Отправить комментарий